Ontdek Go Fit Herenthout

GO FIT MAAKT VOOR U, VAN HET ONMOGELIJKE EEN REALITEIT.

U kunt, en u zult. Het Go Fit Team zijn jullie partners in het onmogelijke. Samen breek je records, haal je muren neer en ontgrendel je het buitengewone. Bij elke stap word je gedreven door gepassioneerde trainers ondersteund door de nieuwste wetenschap, in voeding en training technieken. Ons doel is om u te begeleiden naar succes, terwijl u de tools krijgt die u toelaten om te gedijen! We leveren workout-ervaringen die niet alleen uitdagend, motiverend maar ook uitnodigend zijn.

Go Fit, is de directe en de juiste weg naar een gezond en sterk lichaam. De weg naar een gezond en sterk lichaam te krijgen hoeft niet moeilijk en ingewikkeld te zijn.  Wij helpen u, enkele gezonde wijzigingen aan te brengen in je levensstijl.  Een gezond en sterk lichaam is ook een gezonde en sterke geest . Je psychologische of emotionele toestand beïnvloedt rechtstreeks je fysieke toestand, en omgekeerd.

Bent u nog niet overtuigd? Dan even in het Kort

Bewegen verkleint de kans op hart- en vaatziekten, diabetes, depressieve klachten, borstkanker, darmkanker, geestelijke achteruitgang en dementie.

Zijn deze argumenten niet overtuigend?

 

Ons Doel

Uw Gezondheid Verbeteren 100%
Uw Conditie verbeteren 92%
Uw spieren opbouwen   87%
Een gezondere levenstijl 75%

HET CREEEREN VAN EEN GEZONDE TOEKOMST. Een simpele formule om gewicht te verliezen is minder calorieën te eten dan dat je verbruikt. Als je lichaam geen calorieën meer heeft om te verbranden gaat het energie uit je vet voorraad halen waardoor je vet gaat verliezen én dus gewicht gaat verliezen. Echter, het is niet de bedoeling dat je door het minder eten voedingsstoffen te kort komt. Het is belangrijk de balans te vinden en op een gezonde manier af te vallen. Go Fit Help u, Gezond en snel afvallen| Met Uitleg, advies en dieet tips over makkelijk en gezond vermageren.